Slaapplan

Heb je intensieve hulp nodig om jullie nachten te laten verbeteren? Is de slaapuitdaging van je kind te groot om in een los consult te bespreken? Heb je graag een uitgewerkt slaapplan op maat waarmee je zelf de slaapproblemen van je kindje aan kan pakken? Dan is het slaapplan de perfecte keuze voor jou!

Ik schrijf voor jullie een plan, op maat gemaakt. Dat doe ik na een ingevulde vragenlijst van jullie te ontvangen én een uitgebreid intakegesprek van een uur. Dit gesprek kunnen we online laten doorgaan. Liever gezellig samen zitten met een kopje drinken in de hand? Kom gerust langs bij Kinderpraktijk De toverstok waar ik mijn fysieke consultaties laat doorgaan.

Bij dit pakket krijg je de mogelijkheid om een keer te bellen gedurende 15 minuten. Dat maakt dat je met je laatste vragen nog terecht kunt. 

Het verschil tussen het "slaapplan" pakket en dat van "slaapcoaching" zit in de begeleiding achteraf. Heb je meer behoefte om kort opgevolgd te worden of ben je snel onzeker? Kies dan voor slaapcoaching
Deze consultatie is ideaal voor jou als:

 - Je dringend nood hebt aan hulp! 
- Je moe bent en alleen nog maar aan slaap kan denken.
- Je een duidelijke, gerichte aanpak wilt. 
- Je op een zachtaardige manier je kindje wilt leren slapen.
- Je een plan consequent kan en wilt opvolgen. 
MAAK EEN AFSPRAAK


Slaapplan
 
 
 
 
E-mailen
Bellen